NK Boulder 2018 | De NKBV
883
page-template-default,page,page-id-883,page-child,parent-pageid-1159,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive

NKBV

De 62.000 leden van de NKBV delen een passie met elkaar: de liefde voor de bergen, het hele jaar door, een leven lang.

Als lid van de NKBV heb je veel voordelen. Zo krijg je korting in meer dan 1200 hutten in de Alpen, ben je met de voordelige NKBV-verzekering verzekerd als je wandelt, klimt of skiet en ontvang je vijf keer per jaar het prachtige magazine Hoogtelijn. Daarnaast helpt de NKBV jou om op een goede en veilige manier de bergsport beoefenen met cursussen en bergsportreizen, maar ook met actueel veiligheids- en materiaaladvies.

Dicht bij huis is de NKBV eveneens actief. Binnen de regio’s, klimverenigingen en secties wordt een scala aan activiteiten georganiseerd. In samenwerking met klimcentra vinden er ieder jaar meerdere wedstrijden plaats en kun je als lid vaak met korting klimmen. De NKBV biedt niet alleen voordelen voor jezelf. Je ondersteunt met je lidmaatschap ook het onderhoud aan paden en hutten in de Alpen, waarmee je een bijdrage levert aan het behoud van dit bijzondere gebied. Passie voor bergsport begint bij de NKBV. Daarom ben je lid.

Meer informatie over de NKBV vind je op nkbv.nl.