Praktische Info

Boulderhal de Campus in Den Haag is op zaterdag 3 februari dé hal waar je moet zijn om de beste boulderaars van Nederland te zien strijden voor de nationale titel. Boulderhal de Campus is een grote hal met allerlei verschillende wanden en een breed aanbod aan prachtige routes van alle niveaus. Is het lekker weer? Dan kun je ook heerlijk buiten boulderen in de enorme tuin, met ruim 200m2 aan klimwanden! Boulderhal de Campus heeft binnen ook mooie trainingsfaciliteiten. Zo hebben ze twee Kilterboards (van 30 en 50 graden) en een spray wall (40 graden). Daarnaast is de gym goed uitgerust met allerlei trainingsmaterialen én hebben ze een campuswand met rungs, jugs, slopers en pinchers.

 

Let op: Extinction Rebellion heeft aangekondigd op 3 februari te protesteren op de A12 bij Den Haag. Kom je met de auto, dan kun je omrijden via enkele N-wegen en via Delft. Over de parkeermogelijkheden en hoe je met het openbaar vervoer de boulderhal bereikt, lees je verderop.

 

Adres

Boulderhal de Campus
Kerketuinenweg 55
2544CV, Den Haag

Telefoon: 070 205 1144
E-mail: info@boulderhaldecampus.nl

Kaart en route


Openbaar vervoer

Boulderhal de Campus is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Den Haag Centraal kun je Tram 2 pakken en uitstappen bij halte Buitentuinen. Vanaf hier is het een kleine 20min lopen naar de boulderhal. Voor meer info kijk op 9292.nl

Parkeren

Als je met de auto komt, zijn er verschillende parkeeropties beschikbaar. Zo kun je gratis in de omgevende straten parkeren.

Vrijwilliger worden?

Voor het organiseren van een wedstrijd zijn vrijwilligers onmisbaar. Lijkt het je leuk om de wedstrijdorganisatie te helpen? Denk hierbij aan het opbouw/afbouwen van tribunes, wedstrijdgebied in orde maken, ticketcontrole, isolatiemedewerker, spotlight bediening, etc. Als vrijwilliger krijg je toegang tot het Nederlands Kampioenschap en een reiskostenvergoeding. Mail naar wedstrijden@nkbv.nl.