Praktische Info

Het NK Boulder 2022 vindt plaats bij Revolt Bouldering Gym in Delft. De Revolt Boulderhal richt zich, naast breedtesport, sterk op boulderen als topsport. De hal heeft een 35 m brede wedstrijdwand naar internationale standaarden met nieuwe stijl boulders (boulders met veel volumes en grote grepen). Op deze wand vindt het NK plaats. De boulderhal, die beschikt over uitgebreide trainingsfaciliteiten, is de thuishal van het Revolt Climbing team.

Adres

Kleveringweg 35
2616LZ Delft

Auto en OV

Kom je met de auto? Van vrijdag 27 mei tot en met maandag 30 mei 2022 is er onderhoud aan de snelweg A12 van Zoetermeer (afrit 7) tot knooppunt Gouwe, in de richting van Utrecht.

Er is parkeergelegenheid bij de hal. Let op: er zijn ongeveer 100 parkeerplaatsen beschikbaar. Er is een kans dat je wat verder in de straat moet parkeren. Als je met de bus komt, stap je uit bij bushalte Defensie en is de hal 6 minuten lopen. Vanaf tramhalte Brasserskade loop je in 20 minuten naar de hal.

Kaart en route

Eten

Je maag begint tijdens het kijken van de wedstrijd flink te knorren en je hebt zin in een goed vullende saladebowl. Geen probleem een gezonde en vooral lekkere maaltijd vind je aan de bar. Van saladebowls, sandwiches tot smakelijke pasta's. Je kunt alleen betalen met je pinpas.

Menu

Vrijwilliger worden?

Voor het organiseren van een wedstrijd zijn vrijwilligers onmisbaar. Lijkt het je leuk om de wedstrijdorganisatie te helpen? Denk hierbij aan het opbouw/afbouwen van tribunes, wedstrijdgebied in orde maken, ticketcontrole, isolatiemedewerker, spotlight bediening, etc.
Als vrijwilliger krijg je een NKBV dagvergoeding + reiskostenvergoeding.

MELD JE HIER AAN