Nieuws

Word jij een NK Boulder Baas?

Klim jij zelf de boulders van het NK Boulder 2020? Na het Nederlands kampioenschap in Delft blijven de heren- en damesboulders in de wand hangen. Probeer ze zelf te klimmen! Deel je videobewijs via #nkboulderbaas en maak kans op mooie prijzen.

Lees meer

Deelnemers NK Boulder 2020 bekend na Boulder 4

Boulder 4, de laatste wedstrijd van het nationale seizoen belooft een spannende strijd te worden in Monk Bouldergym in Eindhoven. Niet alleen is na deze wedstrijd bekend welke 12 dames en 12 heren zich hebben geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap, Boulder 4 is ook aangewezen als officieel meetmoment voor klimmers buiten het Nederlands Team om een startbewijs te verdienen voor internationale deelname.

Lees meer

Jeugdig finalistenveld tijdens zuidelijk Boulder 3

De derde boulderwedstrijd van het seizoen vindt dit jaar plaats in Radium Boulders in Maastricht. Ondanks de afstand zijn toch flink wat klimmers afgereisd naar het zuiden van het land. Tim Reuser is afwezig, maar voor de rest zien we veel bekende gezichten.

Lees meer

Indrukwekkend deelnemersveld bij Boulder 2 in Utrecht

Het boulderseizoen maakt dit jaar een vliegende start. Het is nog maar half januari en we zijn alweer toe aan Boulder 2. De locatie van de wedstrijd is Sterk in Utrecht.

Lees meer

Kidcrusher Sabina van Essen wint Boulder 1

Op zaterdag 21 maart vindt bij de Delftse boulderhal Revolt een titanenstrijd plaats onder de Nederlandse bouldertop. Het NK Boulder 2020 als afsluiting van het Nederlandse boulderseizoen.

Lees meer

Pleun Frank en Elko Schellingerhout Nederlands kampioenen boulder 2019

Op zaterdag 15 juni is het dan eindelijk tijd voor de ontknoping van het boulderseizoen: het NK Boulder. Twaalf dames en dertien heren hebben zich tijdens de competitie weten te plaatsen voor het NK en zullen gaan uitvechten wie zich een jaar lang Nederlands kampioen mag noemen.

Lees meer

Dit zijn de routebouwers van het NK Boulder 2019

Tijdens het NK Boulder 2019 worden de wedstrijdroutes gebouwd door Michiel Nieuwenhuijsen, Manuel Hassler, Mathieu Achermann, Sjors Kersten en Melle van der Heijden.

Lees meer

Boulder 4: Deelnemers NK Boulder 2019 bekend

In De Campus in Den Haag wordt op 18 mei de vierde en laatste boulderwedstrijd geklommen in de nationale competititie. Vandaag wordt bekend wie zich plaatsen voor het NK Boulder 2019 op 15 juni in Nijmegen.

Lees meer

Boulder 3: Strijd om de wildcards

Boulder 3 is extra belangrijk omdat deze wedstrijd geldt als meetmoment voor het komende internationale wedstrijdseizoen boulder. Dat betekent dat tijdens deze wedstrijd niet alleen wordt gestreden om de winst en de ranking in de nationale competitie, maar ook voor een aantal wildcards voor deelname aan internationale wedstrijden.

Lees meer

Share ook je foto's op het NK Boulder 2020 via #nkboulder